Forespørgsel
Har du spørgsmål? Send en helt uforpligtende forespørgsel...

Anker Fjord Hospice


Hall'en er indrettet med lette møbler, i små grupper og bruges som opholdsrum af alle i huset. Hall'en er indrettet med lette møbler, i små grupper og bruges som opholdsrum af alle i huset.
Opholdsstuen på 1. sal er delt op i to små afdelinger. I den ene ende med spisebord. I den anden ende er der indrettet en hyggekrog med klassiske Finn Juhl møbler fra OneCollection, stolen Pelicanen og sofaen Poeten (Poeten og Lillemor), samt special sammensatte Montana reoler i friske farver. Opholdsstuen på 1. sal er delt op i to små afdelinger. I den ene ende med spisebord. I den anden ende er der indrettet en hyggekrog med klassiske Finn Juhl møbler fra OneCollection, stolen Pelicanen og sofaen Poeten (Poeten og Lillemor), samt special sammensatte Montana reoler i friske farver.
Hyggekrogen i opholdsstuen på 1. sal med sofaen Poeten og Øjebordet af Finn Juhl fra OneCollection. Hyggekrogen i opholdsstuen på 1. sal med sofaen Poeten og Øjebordet af Finn Juhl fra OneCollection.
I en lille mellemgang til et toilet, er der skabt lidt hygge og stemning med et bord fra 'frank switzer furniture' og wall stickers fra Ferm. I en lille mellemgang til et toilet, er der skabt lidt hygge og stemning med et bord fra 'frank switzer furniture' og wall stickers fra Ferm.
Da byggeriet stod færdigt, var sparummet klar til brug, MEN ikke særlig indbygende eller hyggeligt... der måtte ske noget. Da byggeriet stod færdigt, var sparummet klar til brug, MEN ikke særlig indbygende eller hyggeligt... der måtte ske noget.
For at skabe en nærmest huleagtig stemning, hvor man kan fordybe sig i wellness og dejlige dufte, blev der i indretningen taget udgangspunkt i den omkringliggende. 'Sandkasserne' i vinduerne giver mulighed for efterlade sit perosnlige spor i Sparummet. For at skabe en nærmest huleagtig stemning, hvor man kan fordybe sig i wellness og dejlige dufte, blev der i indretningen taget udgangspunkt i den omkringliggende. 'Sandkasserne' i vinduerne giver mulighed for efterlade sit perosnlige spor i Sparummet.
Med stearinlys og dæmpet beslyning på lampen fra Birgit Østergaard, kan der skabes den helt rigtige stemning. Dn rustikke stige er fra 'frank switzer furniture'. Med stearinlys og dæmpet beslyning på lampen fra Birgit Østergaard, kan der skabes den helt rigtige stemning. Dn rustikke stige er fra 'frank switzer furniture'.
Først NU er rummet rigtig klar til brug... Først NU er rummet rigtig klar til brug...
Opholdsstuen med Finn Juhls 'Pelican' stol, og i baggrunden en Montana reol-konstellation i flere farver, som fungerer som rumdeler. Opholdsstuen med Finn Juhls 'Pelican' stol, og i baggrunden en Montana reol-konstellation i flere farver, som fungerer som rumdeler.
Opholdsstuen, med Finn Juhls 'Poeten' sofa og Øje bord. Stuen er placeret midt i den ene gang fløj, sådan at det er helt oplagt for både patienter, pårørende og ansatte, at slå sig ned og hygge, i rolige og komfortable omgivelser. Opholdsstuen, med Finn Juhls 'Poeten' sofa og Øje bord. Stuen er placeret midt i den ene gang fløj, sådan at det er helt oplagt for både patienter, pårørende og ansatte, at slå sig ned og hygge, i rolige og komfortable omgivelser.
Tina Switzer Indretning  |  Stadilvej 72  |  Tim  |  9733 1814   |  tina@tinaswitzer.dk