Forespørgsel
Har du spørgsmål? Send en helt uforpligtende forespørgsel...

Institioner og Plejecentre


Fripljehjemmet Middelfart, Danske Diakonhjem.
Med tapeter på væggene, kontrastfarver ved bolig indgangene og felter i linoleumsgulvene, er der gjort en indsats for at skabe en mest mulig hjemmelig atmosfære. De hivde Trip Trap bænke til gangene er ikke ankommet endnu Fripljehjemmet Middelfart, Danske Diakonhjem.
Med tapeter på væggene, kontrastfarver ved bolig indgangene og felter i linoleumsgulvene, er der gjort en indsats for at skabe en mest mulig hjemmelig atmosfære. De hivde Trip Trap bænke til gangene er ikke ankommet endnu
Kontrast farve fremhæver bolig indgangen. Kontrast farve fremhæver bolig indgangen.
De lange gange blvier brudt med felter i gulvet, og med udsigt til tapetvæggen i fællesopholdsstue. De lange gange blvier brudt med felter i gulvet, og med udsigt til tapetvæggen i fællesopholdsstue.
Ældre Centeret Fjordparken Ringkøbing. Ved indgangen lægges der op til at sætte sig på bænken, midt i birketræsskoven, og overveje det videre forløb. Ældre Centeret Fjordparken Ringkøbing. Ved indgangen lægges der op til at sætte sig på bænken, midt i birketræsskoven, og overveje det videre forløb.
Huset er delt op i to farveholdninger, som kommer til udtryk i gangarealerne og de fælles opholdsstuer. Her ses den 'grønne' gang med lyng. 
Alle gangene er udsmykket med fotograf Jørn Deleurans Iphone foto kunst, med lokale motiver i 100x100 cm print på lærred. Huset er delt op i to farveholdninger, som kommer til udtryk i gangarealerne og de fælles opholdsstuer. Her ses den 'grønne' gang med lyng.
Alle gangene er udsmykket med fotograf Jørn Deleurans Iphone foto kunst, med lokale motiver i 100x100 cm print på lærred.
I nicherne ved boligindgangene, er der monteret bænke, så der er mulighed for et lille hvil, eller en lille sludder med naboen. I nicherne ved boligindgangene, er der monteret bænke, så der er mulighed for et lille hvil, eller en lille sludder med naboen.
Et udsnit af gangarealet, hvor den grundlæggende farve er blå. Et udsnit af gangarealet, hvor den grundlæggende farve er blå.
Aktivitets Centeret Fjordparken, Ringkøbing. Aktivitets Centeret Fjordparken, Ringkøbing.
Tina Switzer Indretning  |  Stadilvej 72  |  Tim  |  9733 1814   |  tina@tinaswitzer.dk