Forespørgsel
Har du spørgsmål? Send en helt uforpligtende forespørgsel...

Husbåde


HUSBÅDEN MISSISIPPI, Hvide Sande Ringkøbing Fjord. 
Flere billeder kommer snart... HUSBÅDEN MISSISIPPI, Hvide Sande Ringkøbing Fjord.
Flere billeder kommer snart...
Husbåd i Tyskerhavene, Hvide Sande. I samarbejde med Seasight, Hvide Sande.
Opgaven bestod i materiale valg, faver, inventar, belysning og møblering.
Når man indretter en husbåd er der andre hensyn som skal tages, end ved en 'landbolig'. I dette tilfælde er alle ydervægge fx. inadgående som på en båd. Man skal tage højde for høj søgang hvad fritstående møbler angår, samt lyset og udsigten spiller en stor rolle. Her er der indrettet med traditionelle møbler, med et let udtryk og farveholdningen er skabt af arkitekten på udvendig facade. Husbåd i Tyskerhavene, Hvide Sande. I samarbejde med Seasight, Hvide Sande.
Opgaven bestod i materiale valg, faver, inventar, belysning og møblering.
Når man indretter en husbåd er der andre hensyn som skal tages, end ved en 'landbolig'. I dette tilfælde er alle ydervægge fx. inadgående som på en båd. Man skal tage højde for høj søgang hvad fritstående møbler angår, samt lyset og udsigten spiller en stor rolle. Her er der indrettet med traditionelle møbler, med et let udtryk og farveholdningen er skabt af arkitekten på udvendig facade.
Funktionelt badeværelse, inkl. brus, toilet, håndvask og vaskesøjle. Funktionelt badeværelse, inkl. brus, toilet, håndvask og vaskesøjle.
MultiForm Eg og hvid køkken. MultiForm Eg og hvid køkken.
Trappen til 1. salen er midt i alrummet. Trappen til 1. salen er midt i alrummet.
Opholdsstuen er placeret på 1. sal hvor udsigten gennem det store vinduesparti kan nydes fra sofagruppen. Her er der udgang til tagterasse Opholdsstuen er placeret på 1. sal hvor udsigten gennem det store vinduesparti kan nydes fra sofagruppen. Her er der udgang til tagterasse
Indgangen ses bag trappen, samt et ekstra værelse i hjørnet. Indgangen ses bag trappen, samt et ekstra værelse i hjørnet.
BORK HAVN, to ens privat ejede husbåde. (Udlejning)
Opgaven gik på at gøre husbådene mere attraktive for lejerne, samt friske op med udgangspunkt i eksisterende.
Dette er som det stod... BORK HAVN, to ens privat ejede husbåde. (Udlejning)
Opgaven gik på at gøre husbådene mere attraktive for lejerne, samt friske op med udgangspunkt i eksisterende.
Dette er som det stod...
Stuen blev frisket op, med lidt nye møbler og billeder på væggene. Stuen blev frisket op, med lidt nye møbler og billeder på væggene.
Sove rum FØR Sove rum FØR
Soverummet friskes lidt op med tæpper og puder, samt lidt farve på endevæggen.. Soverummet friskes lidt op med tæpper og puder, samt lidt farve på endevæggen..
Badeværelset FØR Badeværelset FØR
Badeværelset EFTER. Lidt skal der til, fx seks små fugle på en gren.... Badeværelset EFTER. Lidt skal der til, fx seks små fugle på en gren....
Soveværelset FØR Soveværelset FØR
Soveværelset EFTER. Sengen er vendt, så man ligge med direkte udsigt til vandet. FARVER skaber stemning og hygge... Soveværelset EFTER. Sengen er vendt, så man ligge med direkte udsigt til vandet. FARVER skaber stemning og hygge...
Køkken med spiseplads FØR. Køkken med spiseplads FØR.
Køkkenet med spiseplads EFTER, hvor der er tilføjet lidt personlighed, farver og stil. Køkkenet med spiseplads EFTER, hvor der er tilføjet lidt personlighed, farver og stil.
Et træ på husbåden, hvor man kan hænge sit overtøj....
Og mon ikke oplevelsen, bevidst eller ubevidst, bliver lidt mere faverig på husbåden... Et træ på husbåden, hvor man kan hænge sit overtøj....
Og mon ikke oplevelsen, bevidst eller ubevidst, bliver lidt mere faverig på husbåden...
På en husbåd i samme havn, magen til den første, gennemføres en mere rustik stil. Rustik knagerække i elmetræ. På en husbåd i samme havn, magen til den første, gennemføres en mere rustik stil. Rustik knagerække i elmetræ.
Opholdsstuen, hvor eksisterende sofaer blev genanvendt sammen med mere rustikke møbler Opholdsstuen, hvor eksisterende sofaer blev genanvendt sammen med mere rustikke møbler
Soverum - blødt og lækkert.... Soverum - blødt og lækkert....
Små ting pifter et bart badeværelse lidt op... Små ting pifter et bart badeværelse lidt op...
Hul-sten (køer) på snor, skulle efter et gammelt sagn, holde onde ånder væk... Hul-sten (køer) på snor, skulle efter et gammelt sagn, holde onde ånder væk...
Soveværelset gøres mere hyggeligt og indbydende. Soveværelset gøres mere hyggeligt og indbydende.
Kontraster Kontraster
Funktionelt og lyst køkken. Funktionelt og lyst køkken.
CASA FLUENTIS, bygget af www.seasight.dk i Hvide Sande og tegnet af www.brahe-design.dk, Hellerup. Båden er indrettet som bolig, med henblik på udlejning til turister - et godt alternativ til et sommerhus. CASA FLUENTIS, bygget af www.seasight.dk i Hvide Sande og tegnet af www.brahe-design.dk, Hellerup. Båden er indrettet som bolig, med henblik på udlejning til turister - et godt alternativ til et sommerhus.
'Øverst oppe' med skøn udsigt, og gode opholdsmuligheder. 'Øverst oppe' med skøn udsigt, og gode opholdsmuligheder.
Båden er indrettet med UNOFORM køkken, hvid/eg Båden er indrettet med UNOFORM køkken, hvid/eg
Opholdsrummet er indrettet med sovesofa til to personer, samt tv og musik anlæg. Opholdsrummet er indrettet med sovesofa til to personer, samt tv og musik anlæg.
'Master' soveværelset, med garderobeskabe og en lille kontor plads. 'Master' soveværelset, med garderobeskabe og en lille kontor plads.
Soverum med dobelt seng. Soverum med dobelt seng.
360 grader.... 360 grader....
Tina Switzer Indretning  |  Stadilvej 72  |  Tim  |  9733 1814   |  tina@tinaswitzer.dk