Forespørgsel
Har du spørgsmål? Send en helt uforpligtende forespørgsel...

Køkkenet


Køkken renovering, midtbyen Odense.
Rummet er forholdvist langt og smalt og der er begrænsede muligheder. Så pladsen skal udnyttes bedst muligt. To små vinduer er tilføjet, så rummet blev lysere. Køkken renovering, midtbyen Odense.
Rummet er forholdvist langt og smalt og der er begrænsede muligheder. Så pladsen skal udnyttes bedst muligt. To små vinduer er tilføjet, så rummet blev lysere.
Skabene på venstre side er kun 30 cm dybe, men kan rumme utrolig meget. Lyset under skabene, giver et indtryk af at rummet er større end som så, samtidig med at alt er holdt i lyse farver af samme grund. Skabene på venstre side er kun 30 cm dybe, men kan rumme utrolig meget. Lyset under skabene, giver et indtryk af at rummet er større end som så, samtidig med at alt er holdt i lyse farver af samme grund.
I dette køkken (sommerbolig på vestkysten) stopper terrazzo bordpladen og danner en massiv gavl på elementerne, og som indrammer køkkenet på lidt utraditionelt måde. I dette køkken (sommerbolig på vestkysten) stopper terrazzo bordpladen og danner en massiv gavl på elementerne, og som indrammer køkkenet på lidt utraditionelt måde.
Gulvklinken er ført op ad væggen, som en praktisk men også flot løsning. Gulvklinken er ført op ad væggen, som en praktisk men også flot løsning.
Køkken fra 80'erne i paracelhus i Ringkøbing - FØR Køkken fra 80'erne i paracelhus i Ringkøbing - FØR
En funktionel spisekrog, men det er tid til andet... En funktionel spisekrog, men det er tid til andet...
Forgangen, som alligevel aldrig blev brugt, blev inddraget, og der blev lukket op ind til stuen - uden døre. Et sort køkken er valgt til det lyse rum, hvor de vandrette flader (gulv og bordplade) er holdt lyse - dette får rimmet til at virke mere rummetligt. Forgangen, som alligevel aldrig blev brugt, blev inddraget, og der blev lukket op ind til stuen - uden døre. Et sort køkken er valgt til det lyse rum, hvor de vandrette flader (gulv og bordplade) er holdt lyse - dette får rimmet til at virke mere rummetligt.
Spisekrogen er flyttet til modsatte ende, så man nu kommer direkte ind til køkkenbordet. Spisekrogen er flyttet til modsatte ende, så man nu kommer direkte ind til køkkenbordet.
Køkken renovering i villa i Struer.
Elementerne valgte ejerne at genbruge, og få autolakeret. Bagvæggen er fuldt udnyttet, til både opbevaring, ovn og køl, som var en stor betingelse, da rummet ikke er så stort. Øen på sværs fungerer godt, og gulvpladsen i midten af rummet bliver udnyttet. Køkken renovering i villa i Struer.
Elementerne valgte ejerne at genbruge, og få autolakeret. Bagvæggen er fuldt udnyttet, til både opbevaring, ovn og køl, som var en stor betingelse, da rummet ikke er så stort. Øen på sværs fungerer godt, og gulvpladsen i midten af rummet bliver udnyttet.
Øen er bygget med de eksisterende elementer, dog ny bordplade. Øen er bygget med de eksisterende elementer, dog ny bordplade.
De fine gamle døre har fået en tur med penslen, og er et smukt originalt element i rummet. På gulvet er der lagt linoleums fliser, i diagonalt skaktern mønster. De fine gamle døre har fået en tur med penslen, og er et smukt originalt element i rummet. På gulvet er der lagt linoleums fliser, i diagonalt skaktern mønster.
KØKKEN fra 1970'erne, som på alle måder ønskes moderniseres og fornyes. KØKKEN fra 1970'erne, som på alle måder ønskes moderniseres og fornyes.
Der åbnes op ind til stuen, så der i vinkel dannes et køkken alrum. Det gør begge rum en del lysere, med det gennemgående lys. Hvide klassiske låger/skuffer, gør køkkenet endnu mere lyst, og indretningen gør samtidig at rummet virker meget mere luftigt, samtidig med at både lofter, gulve og vægge ændres til lysere materialer/farver. Der åbnes op ind til stuen, så der i vinkel dannes et køkken alrum. Det gør begge rum en del lysere, med det gennemgående lys. Hvide klassiske låger/skuffer, gør køkkenet endnu mere lyst, og indretningen gør samtidig at rummet virker meget mere luftigt, samtidig med at både lofter, gulve og vægge ændres til lysere materialer/farver.
Funktionen med en spisekrog i køkkenet ønskes bibeholdt. Men åbnes op, og gøres mere 'tilgængelig'. Funktionen med en spisekrog i køkkenet ønskes bibeholdt. Men åbnes op, og gøres mere 'tilgængelig'.
Den åbne gulvplads giver en rigtig fin mulighed for at placere spisebordet her. Den åbne gulvplads giver en rigtig fin mulighed for at placere spisebordet her.
Tina Switzer Indretning  |  Stadilvej 72  |  Tim  |  9733 1814   |  tina@tinaswitzer.dk