Forespørgsel
Har du spørgsmål? Send en helt uforpligtende forespørgsel...

Special opgaver


Indretning af privat eget Museum, for samler af gamle biler, emalje skilte og andet sjovt.
Opgaven bestod i farvesætning og placering af alle elementerne, i en gammel købmands butik. Indretning af privat eget Museum, for samler af gamle biler, emalje skilte og andet sjovt.
Opgaven bestod i farvesætning og placering af alle elementerne, i en gammel købmands butik.
Privat ejet Museum Privat ejet Museum
Budcyklen og andre sjove ting kom i vinduet i den gamle købmandsbutik. Budcyklen og andre sjove ting kom i vinduet i den gamle købmandsbutik.
Montren fik vi bakset ind i vinduet, og den er fyldt med sjove gamle klonodier, som for mange, kan bringe minderne frem, om den tid hvor købmandsgården var åben. Montren fik vi bakset ind i vinduet, og den er fyldt med sjove gamle klonodier, som for mange, kan bringe minderne frem, om den tid hvor købmandsgården var åben.
Original alkove i et gammelt hus på vestkysten.

Man ønskede ikke længere at sove i alkoven, og ville istedet bruge rummet til en hyggelig lille stue og hjemmekontor.... Original alkove i et gammelt hus på vestkysten.

Man ønskede ikke længere at sove i alkoven, og ville istedet bruge rummet til en hyggelig lille stue og hjemmekontor....
- forslaget gik derfor på, at bibeholde alcoven, men fjerne sengen, og istedet montere en bordplade og hylder. På den måde kan den originale alkove genetableres, hvis der skulle være et ønske om det. - forslaget gik derfor på, at bibeholde alcoven, men fjerne sengen, og istedet montere en bordplade og hylder. På den måde kan den originale alkove genetableres, hvis der skulle være et ønske om det.
Før - som soverum... Før - som soverum...
Endevæggen blev udnyttet til reoler, og en lille sofa kunne der også blive plads til. Endevæggen blev udnyttet til reoler, og en lille sofa kunne der også blive plads til.
Reolvæg med rediatorskjuler. Kunden, som er en dygtig tømmere, har selv bygget reolen, efter den tegning som jeg lavede til ham. Reolvæg med rediatorskjuler. Kunden, som er en dygtig tømmere, har selv bygget reolen, efter den tegning som jeg lavede til ham.
Tina Switzer Indretning  |  Stadilvej 72  |  Tim  |  9733 1814   |  tina@tinaswitzer.dk