Forespørgsel
Har du spørgsmål? Send en helt uforpligtende forespørgsel...

Ferie Boliger


Sommerhus på østkysten...
Med kundens sans for detaljer og originalitet, blev projektet som startede med; behovet for et lille anneks i laden - til en fantastisk total ombygning af hele den gamle ladebygning, hvor der absolut kun blev anvendt de bedste materialer. Sommerhus på østkysten...
Med kundens sans for detaljer og originalitet, blev projektet som startede med; behovet for et lille anneks i laden - til en fantastisk total ombygning af hele den gamle ladebygning, hvor der absolut kun blev anvendt de bedste materialer.
Ladebygningen med den åben terrasse, og udsigt ud over vandet. Ladebygningen med den åben terrasse, og udsigt ud over vandet.
I hele 'laden' blev der installeret håndlavede smedejerns vinduer, produceret af en lokal smed, efter mål af de oprindelige staldvinduer. I hele 'laden' blev der installeret håndlavede smedejerns vinduer, produceret af en lokal smed, efter mål af de oprindelige staldvinduer.
Pejsen, et vigtigt element i det åbne rum, bygget omkring den oprindelige skorsten. Pejsen, et vigtigt element i det åbne rum, bygget omkring den oprindelige skorsten.
I begge ender af laden, er der over køkkenet og badeværelset, en hems, som skal fungere som sove/opholdsrum. Herfra er der en flot udsigt ud over de brede planker fra Dinesen Gulve...
Møblerne... de bliver nøje overvejet, og er på vej. I begge ender af laden, er der over køkkenet og badeværelset, en hems, som skal fungere som sove/opholdsrum. Herfra er der en flot udsigt ud over de brede planker fra Dinesen Gulve...
Møblerne... de bliver nøje overvejet, og er på vej.
Snedker lavet køkken, af elmetræ - med skøn udsigt ud over vandet. Snedker lavet køkken, af elmetræ - med skøn udsigt ud over vandet.
Vi fik også snedkeren til at fremstille trappen til hemsen. Ved siden af ses indgangen fra gården, hvor hovedhuset ligger overfor. Vi fik også snedkeren til at fremstille trappen til hemsen. Ved siden af ses indgangen fra gården, hvor hovedhuset ligger overfor.
Total modernisering af sommerhus på Rømø. Total modernisering af sommerhus på Rømø.
Ude-bruser blev det også til, som bliver meget brugt efter ture til stranden.. Ude-bruser blev det også til, som bliver meget brugt efter ture til stranden..
Køkkenet - og den gennemgående stil i sommerhuset, som har fungeret igennem mange år. 
Men nu var tiden kommet til opdateringer - Køkkenet - og den gennemgående stil i sommerhuset, som har fungeret igennem mange år.
Men nu var tiden kommet til opdateringer -
Nyt køkken fra Ikea, med hjemmelavede læder greb. Alle indvendige vægge blev malet hvide, og på gulvet blev monteret lyse natursten. Nyt køkken fra Ikea, med hjemmelavede læder greb. Alle indvendige vægge blev malet hvide, og på gulvet blev monteret lyse natursten.
De hjemmelavede læder greb, og detalje med sten på gulvet og soklen.. De hjemmelavede læder greb, og detalje med sten på gulvet og soklen..
Dejlige farver, i det ellers ret hvide hus - lyst og lækker.. Dejlige farver, i det ellers ret hvide hus - lyst og lækker..
Hør gardiner på dekorative jernstænger - en hyggelig effekt og kontrast til det ellers 'hvide' hus. Stenene på væggen dækker det tidligere pejse sted. Hør gardiner på dekorative jernstænger - en hyggelig effekt og kontrast til det ellers 'hvide' hus. Stenene på væggen dækker det tidligere pejse sted.
Spisekrogen med indbygget slag bænk - hvori havehynderne opbevares. Spisekrogen med indbygget slag bænk - hvori havehynderne opbevares.
Ferie lejlighed i Søndervig, Vestjylland Ferie lejlighed i Søndervig, Vestjylland
Badeværelset Badeværelset
Detaljen med strandstenene passer godt til beliggenheden Detaljen med strandstenene passer godt til beliggenheden
Stuen Stuen
Ferie lejlighed 'Troldbjerg' i Hvide Sande

Opholdstuen Ferie lejlighed 'Troldbjerg' i Hvide Sande

Opholdstuen
Det ene soverum fik en indbygget seng, med opbevaringmulighed under. Det ene soverum fik en indbygget seng, med opbevaringmulighed under.
Badeværleset Badeværleset
Sommerhus på Lodbjerg Hede, Vestlylland

Friskes på med nyt maling og møbler. Sommerhus på Lodbjerg Hede, Vestlylland

Friskes på med nyt maling og møbler.
TV stuen TV stuen
Niche udnyttes til hyggekrog Niche udnyttes til hyggekrog
Huset byder på flere forskellige stedet at hygge sig.

Møblerne er fra Slot Møber, og billederne på væggene fra Høy Knudsen Huset byder på flere forskellige stedet at hygge sig.

Møblerne er fra Slot Møber, og billederne på væggene fra Høy Knudsen
Tina Switzer Indretning  |  Stadilvej 72  |  Tim  |  9733 1814   |  tina@tinaswitzer.dk