Forespørgsel
Har du spørgsmål? Send en helt uforpligtende forespørgsel...

Et fantastisk hjem...


Kunden kontaktede mig og sagde 'jeg ønsker mig et tårn' - og så skulle der tegnes et tårn.
I dag fungerer tårnet som indgang til huset.
Men projektet som gik på 'jeg ønsker mig et tårn' endte med en total ombygning af hele huset. Kunden kontaktede mig og sagde 'jeg ønsker mig et tårn' - og så skulle der tegnes et tårn.
I dag fungerer tårnet som indgang til huset.
Men projektet som gik på 'jeg ønsker mig et tårn' endte med en total ombygning af hele huset.
Gulvet i entreen, med flere farver marmor. Gulvet i entreen, med flere farver marmor.
'Glasgangen' blev bygget på, og forbinder tårnet med det øvrige af huset. Til venstre, mellem søjlerne er køkkenet, og ud gennem glas dørene er gårdhaven. 'Glasgangen' blev bygget på, og forbinder tårnet med det øvrige af huset. Til venstre, mellem søjlerne er køkkenet, og ud gennem glas dørene er gårdhaven.
Køkkenet blev flyttet til modsatte ende af huset, og udskiftet med dette Invita køkken. Et åbent og funktionelt køkken. Køkkenet blev flyttet til modsatte ende af huset, og udskiftet med dette Invita køkken. Et åbent og funktionelt køkken.
Ægteparret er fantastiske til at finde sjove gamle ting, og det passer så fint med det ellers 'nye hus'. Ægteparret er fantastiske til at finde sjove gamle ting, og det passer så fint med det ellers 'nye hus'.
Fliser på bordpladen ved kogesektionen, fungerer rigtig fint i dette køkken Fliser på bordpladen ved kogesektionen, fungerer rigtig fint i dette køkken
Opholdsstuen, hvor kunsten at blande nyt med gammelt, kommer helt til sin ret. Opholdsstuen, hvor kunsten at blande nyt med gammelt, kommer helt til sin ret.
Tv stuen - som oprindeligt var den gamel slagterbutik, med direkte adgang fra gaden. Tv stuen - som oprindeligt var den gamel slagterbutik, med direkte adgang fra gaden.
Skål! Skål!
Den næsten færdige spisestue. Dinesen planker på gulvet.. Den næsten færdige spisestue. Dinesen planker på gulvet..
De fine ratiatorskjulere dækker de mindre fine radiator. 
Alt snedker arbejdet blev lavet af den lokale snedker. De fine ratiatorskjulere dækker de mindre fine radiator.
Alt snedker arbejdet blev lavet af den lokale snedker.
Tina Switzer Indretning  |  Stadilvej 72  |  Tim  |  9733 1814   |  tina@tinaswitzer.dk