Forespørgsel
Har du spørgsmål? Send en helt uforpligtende forespørgsel...

Lidt historie og baggrund


tinaswitzerindretning blev oprindeligt etableret i 2000, i Vancouver B.C, Canada (under navnet INBO interior design). Her har jeg taget min uddannelse og fået min grundlæggende optræning, hos blandt andet designfirmaet Martina Designs & Assoc., samt hos Kallweit Graham Architecture.
 
Efter en pause på barsel i 2000, besluttede jeg mig dog for at tiden var kommet til at starte op selv, og som sagt så gjort, med allerede en god opbakkende kundebase i ryggen.
Men i 2001 besluttede min lille familie og jeg, os for at flytte til Danmark. Der blev taget fat, hvor der var bleven sluppet, og det er rigtig mange spændende projekter siden.
Som noget fast hver uge fra 2002 til 2014, havde jeg en brevkassen i Jyllands Postens søndagstillæg, Living, hvor jeg hver uge svarede på læsernes henvendelser.
 
Første januar 2011, blev nye kontorlokaler taget i brug, i vores gamle Mejeri, hvor vi også bor. I den forbindelse besluttede jeg mig for at ændre firmanavnet til tinaswitzerindretning.
 
Vi lavede, som en del af et landsby udviklingsprojekt, et kontorfællesskab i Kærnestuen i de gamle industrilokaler. Dette, og hvem der ellers har til huse, kan du læse mere om under 'Stadil Gl. Mejeri', Kontorfællesskabet Kærnestuen.
 
Diverse tegneopgaver bliver løst med sikker venstre hånd, på, hvad nogen, vil kalde gammeldags vis. Men efter mange års erfaring er det trods alt det der fungerer, samtidig med at det giver en personlig og mere kreativ løsning i sidste ende - holder jeg, og heldigvis også mange kunder, på.
 
 
 
Tina Switzer Indretning  |  Stadilvej 72  |  Tim  |  9733 1814   |  tina@tinaswitzer.dk